Studentské otazníky
Blog, Recepty

Rajčatový tataráček

Libo tataráček, kde zelenina hraje prim? Neupejpej se a zkus náš rajčatový tataráček.


Množství: 2 porce

Suroviny:

  • 2 čerstvá rajčata 
  • 3–4 sušená rajčata 
  • 1 cibule (červená/žlutá) 
  • lžička soli 
  • špetka pepře

*Recept je možno obměnit dle chuti, dá se kombinovat také s avokádem (v tom případě je dobré použít citronovou šťávu, aby avokádo nezhnědlo) nebo s kapary, a také lze zakápnout lžící olivového oleje.

Postup:

Rajčata a cibuli nakrájíme nadrobno. Vše smícháme dohromady a dochutíme dle potřeby. Pokud je možnost, je dobré přidat ještě nějaké čerstvé nebo sušené bylinky (bazalka, trocha oregána apod.). Nejvhodnější je podávat tataráček s opečeným toustem na sucho! 

Dobrou chuť přeje Eliška z FPR!

Pokračujte ve čtení