
Libo tataráček, kde zelenina hraje prim? Neupejpej se a zkus náš rajčatový tataráček.
Množství: 2 porce
Suroviny:
- 2 čerstvá rajčata
- 3–4 sušená rajčata
- 1 cibule (červená/žlutá)
- lžička soli
- špetka pepře
*Recept je možno obměnit dle chuti, dá se kombinovat také s avokádem (v tom případě je dobré použít citronovou šťávu, aby avokádo nezhnědlo) nebo s kapary, a také lze zakápnout lžící olivového oleje.
Postup:
Rajčata a cibuli nakrájíme nadrobno. Vše smícháme dohromady a dochutíme dle potřeby. Pokud je možnost, je dobré přidat ještě nějaké čerstvé nebo sušené bylinky (bazalka, trocha oregána apod.). Nejvhodnější je podávat tataráček s opečeným toustem na sucho!
Dobrou chuť přeje Eliška z FPR!